page_banner

Kantong duffel anti cai

  • Outdoor waterproof bag duffel bag

    Kantong duffel kantong waterproof

    Kantong duffel tahan cai cocog pikeun perjalanan luar. Bahan tahan cai tina PVC cocog pikeun rupa-rupa pamandangan, sapertos ngojay, kabugaran, tenis, atanapi perjalanan anu pondok. Kantong duffel ieu bakal janten asistén anu saé anjeun. Kantong koper anu kedah dipiboga ku fashionistas anu resep olahraga atanapi perjalanan. Éta ngagaduhan anu saé sareng praktis.

  • Outdoor Travel Waterproof Duffel Bag

    Travel Kantong Waterproof Duffel Bag

    Kantong perjalanan luar anu multifungsi. Bahan pvc kualitas luhur, kapasitas ageung 65 liter. Cocog pikeun rupa-rupa skénario. Naha anjeun ngumbara di luar ruangan, latihan di lapangan voli, ngojay di kolam renang, atanapi damel di gym. Kantong ieu bakal janten pembantunya anu saé anjeun.

  • Large-capacity travel bag customization

    Kustomisasi kantong perjalanan kapasitas ageung

    Babaturan perjalanan anjeun, gaya sareng saderhana, kantun leumpang. Bahan TPU tahan cai anu saé kualitasna, tahan maké sareng tahan cai. Ruang panyumputan kapasitas ageung 55L, naha anjeun angkat, kabugaran, atanapi latihan cocog pisan. Éta gampang dibawa sareng gampang dianggo.

  • Custom Duffel Bag Travel Fitness Training

    Pelatihan Kabugaran Wisata Kantong Duffel Khusus

    Kantong duffel tahan cai kalayan bahan 500D-PVC sareng kapasitas ageung 70L. Anjeun tiasa ngagunakeunana dina perjalanan, kabugaran, latihan, ngojay sareng acara anu sanés. Genah sareng tahan cai anjeun bakal ngajantenkeun kejutan hébat.