page_banner

Kantong beuleum tahan cai

  • Outdoor Waterproof Diving Bag

    Kantong beuleum Waterproof outdoor

    Bahan 900D-TPU kualitas luhur, 60 liter kapasitas ageung. Waterproof, tahan kaén sareng tahan lami, naha anjeun teuleum, ngojay, atanapi kumalayang, anjeun peryogi kantong koper anu tahan cai sareng portabel.

  • Outdoor Waterproof Diving Bag High Capacity

    Tangkuban cai beuleum tahan cai luar kapasitas

    110 liter kapasitas ageung, bahan TPU kualitas luhur 1680D. Kantong beuleum tahan cai anu performa kalayan saé. Tangtosna, anjeun ogé tiasa nganggo éta salaku kantong gim, kantong renang, atanapi kantong latihan. Rupa-rupa fungsi, tahan maké sareng praktis.