page_banner

Kantong Cooler Kantong Tahan Air

Kantong Cooler Kantong Tahan Air

Pedaran pondok:

Cooler ransel tahan cai di luar ruangan, kapasitas 30 kaléng, desain taktak dua kali, sahingga anjeun tiasa ngosongkeun leungeun bari mawa seueur tuangeun. Bawa cooler BD-001-37 pikeun petualangan pikaresepeun.


  • Barang No. BD-001-37
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 30Cans / 20L
  • Spésifikasi: 355 * 225 * 500mm
  • Warna: Gray Héjo
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain rangsel ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun leungeun nalika ngojay di alam liar.

    BD-001-18 1

    Desain saku dua sisi ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang kéngingkeun hal-hal anu penting, sapertos botol cai, tali sareng sajabina.

    BD-001-18 1

    Desain gagang dua sisi ngamungkinkeun anjeun nyandak barang beurat dibarengan ku dua jalma.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kauntungan urang

    BTC001 (5)24/7 Dukungan Online. Tim Terpercaya, Profesional Kalayan Pangalaman Anjeun Peryogi.

    BTC001 (5)MOQ LOW pikeun urutan awal.

    BTC001 (5)Laporan kamajuan Pesenan Kontinyu.

    BTC001 (5)Jasa hiji-eureun

    BD-001-18 1Jasa 0EM ODM wilujeng sumping. Anjeun tiasa ngarobih warna produk sareng bungkus ku mérek anjeun nyalira.

    Lokakarya Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Service ngaropéa

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi bungkusan luar

    BTC001 (5)Jasa visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)Jasa e-commerce hiji-eureun

    Salah sahiji kantong cooler paling ganteng. BD-001-37. Naha petualangan anjeun pikeun mampir di cai, atanapi di jalan, atanapi ngan ukur teu nanaon tapi piknik dina jukut, ieu mangrupikeun hal anu cool pikeun anjeun. BD-001-37 gampang dibawa sareng anjeun, naha éta mangrupikeun tali taktak atanapi cecekelan, kinerja na dina waktos puncak tiasa ngiringan petualangan jarak jauh anjeun. Bawa kana taktak anjeun, bebaskeun leungeun anjeun, sareng laksanakeun naon waé anu anjeun pikahoyong. Dina soré anu cerah, nempatkeun inuman, bir, buah, atanapi tuangeun anu anjeun resep dina és kantong anu langkung tiis. Candak perjalanan gunung anu pikaresepeun sareng réréncangan anjeun, atanapi piknik romantis sareng kakasih anjeun, atanapi ngan saukur gaduh barbecue santai sareng kulawarga anjeun di buruan bumi bumi anjeun. Kantong cooler kinerja tinggi tiasa ngajantenkeun tuangeun seger sareng tiis salami lami di lingkungan luar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami