page_banner

Kandung kemih hidrasi

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Cai Pembukaan ageung Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong cai 2021 pang anyarna nyoko kana téknologi paling canggih sareng gaya paling inovatif. Éta langkung merenah sareng nyaman dianggo. Éta nyumponan sarat panyalindungan lingkungan internasional, henteu toksik sareng teu bau anu khas, henteu ngandung BPA, sareng tingkat dahareun. Bawa anjeun pangalaman anu pangsaéna.

    Barang Henteu: BTC071

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga outdoor Kantong Cai Anyar Kémping Hiking Running

    Kantong cai kalayan desain anu merenah, desain lébar hiji tombol pikeun pipa sedot, desain bukaan ageung tina slide bar, desain garis skala, sareng desain nozel sedot anu condong, sadayana masihan langkung raoseun pikeun anjeun ngagunakeun. Sareng éta ogé ngagaduhan kualitas anu saé sareng umur jasa anu panjang.

    Barang Henteu: BTC081

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Outdoor Sports 6L PVC Shower Bag Portable

    Olahraga outdoor 6L PVC Pancuran Kantong Portabel

    Kantong cai olahraga outdoor anu ngamungkinkeun anjeun pikeun mikaresep pancuran di luar ruangan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, ambruk, sareng gampang dibawa. Résistansi cimata henteu gampang diruksak. Anggo panonpoé pikeun naékkeun suhu cai, ngamungkinkeun anjeun muka cara mandi luar anu anyar.

    Jumlah Barang: BTC021

    Ngaran produk: Kantong Pancuran

    spésifikasi: 28 * 48mm

    Warna: Hideung

    kapasitas: 6L

    Bahan: PVC

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

    Kantong cai olahraga outdoor BPA bébas kualitas luhur, dibabawa sareng ramah lingkungan, ieu mangrupikeun pendamping anjeun anu paling saé pikeun kabugaran, gunung, bersepeda, sareng kémping.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

    Kandung kemih hidrasi didamel tina non-toksik, henteu bau, transparan, lateks lemes atanapi cetakan suntikan poliétilén. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela ransel nalika gunung, bersepeda, sareng perjalanan luar. Gampang ngeusian cai, merenah pikeun diinum, nguseup nalika anjeun ngopi, sareng ngangkut. Lemes sareng raoseun.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

    Kandung kemih hidrasi didamel tina non-toksik, henteu bau, transparan, lateks lemes atanapi cetakan suntikan poliétilén. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela ransel nalika gunung, bersepeda, sareng perjalanan luar. Gampang ngeusian cai, merenah pikeun diinum, nguseup nalika anjeun ngopi, sareng ngangkut. Lemes sareng raoseun.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

    Kantong cai ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan ageung anu dipaténkeun cocog pikeun anjeun anggo, naha anjeun naék, gunung, bersepeda atanapi olahraga ekstrim, kantong cai ieu bakal janten asistén pangsaéna anjeun.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Water Bag

    Kantong Cai Hidrasi Kandung Hidrasi Luar

    Ieu alat penting pikeun lumpat. Bukaan lega ngamungkinkeun anjeun gancang nyuntik cai di alam liar. Hayu anjeun henteu hariwang ngeunaan sumber cai nalika olahraga, sareng henteu pernah ngajalankeun kosong.

  • High Quality Wholesale Reservoir Hydration

    Kualitas Tinggi Grosir Waduk Hidrasi

    Kantong cai hidrasi didamel tina cetakan suntikan anu henteu toksik, henteu bau, transparan, lemes sareng ramah lingkungan. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela tina ransel nalika nanjak gunung, biking sareng perjalanan luar. Gampang pikeun nambihan cai, merenah pikeun diinum, nguseup sareng dibabawa nalika nginum.

  • Folding Portable Hiking Water Bag

    Tilepan Kantong Cai Hiking Portabel

    Éta ngagaduhan kantong cai portabel anu leutik anu dirancang sacara cerdik. Kontras unik tina biru sareng hideung. Tiasa disesuaikan kana ukuran atanapi bahan naon waé anu anjeun peryogikeun, sapertos TPU, EVA, PEVA. Kaasup panjang pipa sedot kustomisasi. Desain unik tina panutup lebu tina nozéy nyedot tiasa nyingkahan ngumpulkeun lebu. Cocog sareng sababaraha kagiatan outdoor.

12345 Teras> >> Halaman 1/5