page_banner

Patén Téhnologi

Nomer Nami Jenis patén Status légal Nomer aplikasi Nomer umum
1 gesper Desain luar Otorisasi CN202030384050.0 CN306347376S
2 Buka cecekelan kantong cai Desain luar Otorisasi CN202030366125.2 CN306185574S
3 Hiji-klik nozel nozzle Modél Utiliti Otorisasi CN201922289311.5 CN211767489U
4 Gesper magnét Modél Utiliti Otorisasi CN201922293331.X CN211532967U
5 Gesper saderhana Modél Utiliti Otorisasi CN201921277975.3 CN211129933U
6 A tipe anyar tina sirah langsung kalawan struktur anti serelek Modél Utiliti Otorisasi CN201921385939.9 CN210462068U
7 Majelis otomatis struktur modul hook puteran Modél Utiliti Otorisasi CN201921037628.3 CN210362248U
8 Majelis otomatis kapang rotary hook Modél Utiliti Otorisasi CN201921037592.9 CN210362247U
9 Hiji-klik nozel nozzle Pengumuman Penemuan Pamariksaan substantif CN201911309779.4 CN110979964A
10 Lawon (kamuflase) Desain luar Otorisasi CN201930609641.0 CN305682898S
11 A fixture alat patri keur seleting sabudeureun tina kantong jero cooler nu Modél Utiliti Otorisasi CN201920927763.9 CN210190633U
12 Botol cai lemes Desain luar Otorisasi CN201930461462.7 CN305658921S
13 Gesper (Gesper ngawangun D) Desain luar Otorisasi CN201930549731.5 CN305643611S
14 Kait Desain luar Otorisasi CN201930549909.6 CN305643661S
15 A fixture alat patri keur seleting sabudeureun tina kantong jero cooler nu Modél Utiliti Otorisasi CN201920929327.5 CN210148753U
16 Ngaitkeun (gri-glide ngaitkeun) Desain luar Otorisasi CN201930549727.9 CN305643610S
17 Nozel nguseup terpadu Modél Utiliti Otorisasi CN201920342965.7 CN210055699U
18 Nozom kantong cai sedotan luar Modél Utiliti Otorisasi CN201920599583.2 CN210055040U
19 Push-tombol switching cai nyeuseup nozzle Modél Utiliti Otorisasi CN201920599658.7 CN210063825U
20 A jenis non-konéksi panutup sabuk debu-buktina Modél Utiliti Otorisasi CN201920764250.0 CN210063841U
21 Debu-buktina panutup tina kantong cai ker Modél Utiliti Otorisasi CN201920599415.3 CN210055514U
22 Kantong cai outdoor gampang garing Modél Utiliti Otorisasi CN201920603663.0 CN210055041U
23 Botol cai lemes Desain luar Otorisasi CN201930353921.X CN305607969S
24 fixture pakét insulasi las tooling (samping handap enclosing kapang) Desain luar Otorisasi CN201930318666.5 CN305581662S
25 pakét insulasi las tooling fixture (jero kantong seleting enclosing kapang) Desain luar Otorisasi CN201930318666.5 CN305581662S
26 Kantong cai luar Desain luar Otorisasi CN201930202217.4 CN305549283S
27 ransel waterproof Desain luar Otorisasi CN201930386877.2 CN305513153S
28 nyeuseup cai nozzle (135 gelar modél dasar rarancang A) Desain luar Otorisasi CN201930202212.1 CN305466482S
29 leuwih tiis Desain luar Otorisasi CN201930269723.5 CN305429847S
30 Otomatis struktur modul hook assembly usaha Rotary, kapang jeung metoda Peta tujuanana Pengumuman Penemuan Pamariksaan substantif CN201910600850.8 CN110202753A
31 Gesper (SBS-4 #) Desain luar Otorisasi CN201930010498.3 CN305263908S
32 Gesper (SBS-3 #) Desain luar Otorisasi CN201930010532.7 CN305263910S
33 Gesper (SBS-2 #) Desain luar Otorisasi CN201930010531.2 CN305263909S
34 Gesper Desain luar Otorisasi CN201830702964.X CN305208085S
35 prosés produksi ring beberesih karét-coated Otorisasi penemuan Otorisasi CN201610785898.7 CN106346693B
36 Nginum kantong cai Desain luar Otorisasi CN201830114299.2 CN304886096S
37 Nginum kantong cai (dibabawa) Desain luar Otorisasi CN201830113867.7 CN304886095S
38 Nginum awak kantong cai Desain luar Otorisasi CN201830114314.3 CN304862188S
39 Nginum kantong top tutupna Desain luar Otorisasi CN201830113852.0 CN304856651S
40 Nginum kantong panutup Desain luar Otorisasi CN201830114297.3 CN304855796S
41 prosés produksi ring beberesih karét-coated Otorisasi penemuan Otorisasi CN201610785898.7 CN106346693A
42 Jinis anyar kotak alat mancing Modél Utiliti Otorisasi CN201220013665.2 CN202496316U