page_banner

Lemes Cooling outdoor Hiking kémping

Lemes Cooling outdoor Hiking kémping

Pedaran pondok:

Kantong cooler és és lemes portabel anu berkualitas tinggi kalayan kapasitas sedeng, bahan 840D-TPU, kapasitas 20 kaléng, cekap pikeun nempatkeun kadaharan anu nyata, inuman, buah anu anjeun peryogikeun, sareng masih ngaraosan BD-001-41 pikeun anjeun dina usum panas ker Kenikmatan tiris anu dibawa.


  • Barang No. BD-001-41
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 20kaca / 11L
  • Spésifikasi: 440 * 255 * 350mm
  • Warna: Gray Héjo
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kapasitas anu sedeng, nalika nyumponan kabutuhan panyimpenan anjeun tanpa nyababkeun beban pikeun perjalanan anjeun.

    BD-001-18 1

    Seleting hawa, tahan cai sareng awak kantong TPU ngajaga kadaharan anjeun sepanjang waktos.

    BD-001-18 1

    Desain cincin bawa dina luhur kantong és nyayogikeun langkung seueur pilihan pikeun perjalanan anjeun.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Hiking

    Kémping

    Olahraga

    Piknik

    Pancing Laut

     Jalan Pantai Trip

    Kauntungan urang

    BTC001 (5)24/7 Dukungan Online. Tim Terpercaya, Profesional Kalayan Pangalaman Anjeun Peryogi.

    BTC001 (5)MOQ LOW pikeun urutan awal.

    BTC001 (5)Laporan kamajuan Pesenan Kontinyu.

    BTC001 (5)Jasa hiji-eureun

    BD-001-18 1Jasa 0EM ODM wilujeng sumping. Anjeun tiasa ngarobih warna produk sareng bungkus ku mérek anjeun nyalira.

    Lokakarya Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Service ngaropéa

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi bungkusan luar

    BTC001 (5)Jasa visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)Jasa e-commerce hiji-eureun

    SIBO cool cooler luar biasa pikeun bahan anu mantep sareng awét sareng kinerja termal na alus pisan. Dirancang pikeun kaayaan luar ruangan, cekap tangguh pikeun ngiringan anjeun ngalangkungan leuweung, ngalangkungan basisir, sareng tuang siang di kebon, anjeun bakal mendakan naon anu anjeun peryogikeun pikeun énjing dina sadaya produk urang kecuali cool coolers. Naha piknik, mancing, kémping, atanapi ngan ukur barbecue di buruan tukang, anjeun peryogi kantong és keren luar ruangan anu bakalan tetep seger pikeun tuangeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami