page_banner

Kantong cooler lemes alit

  • Portable Ice Cooler TPU Outdoor

    Portabel És Cooler TPU outdoor

    Ieu mangrupikeun kantong anu paling alit sareng portabel luar anu langkung tiis, kalayan kapasitas 8 kaléng sareng bahan 840D-TPU. Nalika anjeun hoyong petualangan pondok, éta bakal janten pilihan pangalusna anjeun.

  • Portable Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Kamuflase Portabel Waterproof Soft Cooler

    Bahan 900D-TPU berkualitas tinggi, kakuatan ritsleting huntu karét tahan karét, tanda jahit anu indah. Unggal detil ngagambarkeun kasampurnaan kantong és ieu. Upami anjeun hoyong gaduh tempat wisata sareng kulawarga anjeun atanapi piknik sareng réréncangan anjeun, kantong és lemes anu kualitas militér ieu pasti bakal janten pilihan pangalusna anjeun.