page_banner

Kandung kemih leutik cai muka

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

    Kandung kemih hidrasi didamel tina non-toksik, henteu bau, transparan, lateks lemes atanapi cetakan suntikan poliétilén. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela ransel nalika gunung, bersepeda, sareng perjalanan luar. Gampang ngeusian cai, merenah pikeun diinum, nguseup nalika anjeun ngopi, sareng ngangkut. Lemes sareng raoseun.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

    Kandung kemih hidrasi didamel tina non-toksik, henteu bau, transparan, lateks lemes atanapi cetakan suntikan poliétilén. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela ransel nalika gunung, bersepeda, sareng perjalanan luar. Gampang ngeusian cai, merenah pikeun diinum, nguseup nalika anjeun ngopi, sareng ngangkut. Lemes sareng raoseun.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Water Bag

    Kantong Cai Hidrasi Kandung Hidrasi Luar

    Ieu alat penting pikeun lumpat. Bukaan lega ngamungkinkeun anjeun gancang nyuntik cai di alam liar. Hayu anjeun henteu hariwang ngeunaan sumber cai nalika olahraga, sareng henteu pernah ngajalankeun kosong.

  • Folding Portable Hiking Water Bag

    Tilepan Kantong Cai Hiking Portabel

    Éta ngagaduhan kantong cai portabel anu leutik anu dirancang sacara cerdik. Kontras unik tina biru sareng hideung. Tiasa disesuaikan kana ukuran atanapi bahan naon waé anu anjeun peryogikeun, sapertos TPU, EVA, PEVA. Kaasup panjang pipa sedot kustomisasi. Desain unik tina panutup lebu tina nozéy nyedot tiasa nyingkahan ngumpulkeun lebu. Cocog sareng sababaraha kagiatan outdoor.

  • BPA Free Hydration Bladder Army Green

    BPA Hidrasi Gratis Kandung Kemih Héjo

    Tentara héjo kantong cai olahraga outdoor, desain bubuka leutik anu saé. Téknologi percetakan frékuénsi luhur, pola tilu diménsi. Ditutup sedot nozel debu penutup. Ngan pikeun masihan anjeun pangalaman pangsaéna. Bawa pikeun perjalanan luar.

  • Camping Water Storage Bladder

    Kandung Kemang Cai Panyimpenan

    Produk anu wajib dipikagaduh pikeun olahraga outdoor. Perhatoskeun fungsi kepraktisan, portabilitas sareng perlindungan lingkungan. Minuhan kabutuhan replenishment cai di luar. Bahan-bahan anu ramah lingkungan pikeun bahan-bahan, asa bébas dianggo. Éta cocog pikeun gunung, bersepeda, ngaji sareng seueur olahraga outdoor anu sanés.

  • Outdoor Water Bag Convenient High Quality

    Kantong Cai Luar Nyaman Kualitas Tinggi

    Éta bakal janten asistén pangalusna anjeun di luar ruangan, éta tiasa dibabawa, tahan pakean, awét, henteu toksik, sareng henteu bau. Bahan kelas bahan kadaharan nyandak anjeun pangalaman pangsaéna. Éta tiasa maénkeun peran anu hadé dina ker. Hayu anjeun konsentrasi dina lumpat, lintas nagara, atanapi nanjak gunung.

  • Camping Hiking Cycling Water Storage Bag

    Kémping hiking Ngabuburit Cai Kantong Panyimpenan

    Ieu mangrupikeun kantong cai pambuka alit anu saé. Ramah lingkungan tanpa bahan BPA. Danau biru anu seger sareng modis ngajantenkeun anjeun jalma anu paling pikasieuneun dina olahraga. Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus sapertos bahan produk, gaya, warna, sareng logo. Janten juru butik olahraga luar ruangan anjeun.

  • Outdoor Sport Liquid Bladder

    Olahraga kandung kemih cair

    Rakan pangsaéna pikeun olahraga outdoor. Portabel, tahan pakean, kokoh sareng praktis. Bahan anu ramah lingkungan anu kualitas luhur ngamungkinkeun anjeun caket alam bari ngajagi. Éta maénkeun peran anu saé pikeun olahraga luar sapertos bersepeda, naék gunung, ngaji, sareng lintas nagara. Hayu anjeun masihan pinuh pikeun kakuatan bari teu hariwang.

  • TPU/EVA/PEVA Reservoir Hydration Outdoor Sport

    Olahraga outdoor TPU / EVA / PEVA Reservoir Hydration

    Kantong cai olahraga luar-kinerja tinggi. Pelabuhan suntikan cai diaméterna ageung, gampang dianggo. Bahan anu aman sareng henteu raoseun, masihan anjeun pangalaman pangsaéna. Nozop nguseup langsung langsung ditutup nalika teu dianggo. Tabung sedot tiasa dibéréskeun dina ransel hidrasi, anu merenah pikeun ngeusian cai nalika latihan.

123 Teras> >> Halaman 1/3