page_banner

Kantong cai pancuran

  • Outdoor Sports 6L PVC Shower Bag Portable

    Olahraga outdoor 6L PVC Pancuran Kantong Portabel

    Kantong cai olahraga outdoor anu ngamungkinkeun anjeun pikeun mikaresep pancuran di luar ruangan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lingkungan, ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, ambruk, sareng gampang dibawa. Résistansi cimata henteu gampang diruksak. Anggo panonpoé pikeun naékkeun suhu cai, ngamungkinkeun anjeun muka cara mandi luar anu anyar.

    Jumlah Barang: BTC021

    Ngaran produk: Kantong Pancuran

    spésifikasi: 28 * 48mm

    Warna: Hideung

    kapasitas: 6L

    Bahan: PVC