page_banner

Produk

  • Outdoor Portable Large Capacity 25L Shower Bag

    Luar Portabel Kamampuh ageung 25L Kantong Pancuran

    Kantong ageung kapasitas pancuran olahraga outdoor, 25 liter kapasitas pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Bahan pvc, tahan maké, awét sareng henteu gampang sepuh. awét. Ieu pastina produk anu ningkatkeun kabagjaan olahraga luar.

    Nomer barang: BTC097

    Ngaran produk: Kantong Pancuran

    Warna: Hideung

    kapasitas: 25L

    Bahan: PVC

  • New Gray Camouflage Large-capacity Waterproof Handbag

    Kantong Abu-abu Kamuflase Kantong Kalapis Cai ageung

    Kantong ageung kapasitas tahan cai, didamel tina bahan lawon bolong PVC, tahan cai sareng tahan ageman, henteu gampang diruksak. Aya tilu spésifikasi 20L, 40L, sareng 60L pikeun nyumponan kabutuhan perjalanan anu béda. Kantong tahan cai cocog pikeun skénario anu béda sapertos gunung, perjalanan, kabugaran, palatihan, jst.

    Nomer barang: LXD0200202002

    Kapasitas: 20L / 40L / 60L

    Warna: Biru / Warna khusus

    Bahan: TPU

    Pamakéan: Wisata luar

    Fitur: Waterproof

  • Powerful Arc Side Release Buckle High Quality

    Sisi Arc Kuat Ngaleupaskeun Gesper Kualitas Tinggi

    Gesper pelepasan busur anu kuat didamel tina cetakan suntikan POM waja palastik kualitas luhur. Produk gaduh bubuka kapang anu pas, perhatian kana detil, tékstur anu saé, sareng kakuatan tarik anu saé. Cocog sareng sapatu, papakéan, tas, produk outdoor sareng industri sanés.

    Nomer gaya: SB017

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jenis: Geser samping busur kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Cai Pembukaan ageung Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong cai 2021 pang anyarna nyoko kana téknologi paling canggih sareng gaya paling inovatif. Éta langkung merenah sareng nyaman dianggo. Éta nyumponan sarat panyalindungan lingkungan internasional, henteu toksik sareng teu bau anu khas, henteu ngandung BPA, sareng tingkat dahareun. Bawa anjeun pangalaman pangalusna.

    Barang Henteu: BTC071

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga outdoor Kantong Cai Anyar Kémping Hiking Running

    Kantong cai kalayan desain anu merenah, desain lébar hiji tombol pikeun pipa sedot, desain bukaan ageung tina slide bar, desain garis skala, sareng desain nozel sedot anu condong, sadayana masihan langkung raoseun pikeun anjeun ngagunakeun. Sareng éta ogé ngagaduhan kualitas anu saé sareng umur jasa anu panjang.

    Barang Henteu: BTC081

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Bag Backpack Accessories Plastic Release Buckle

    Kantong Ransel Asesoris Plastik Ngaleupaskeun Gesper

    Desain anu langkung sampurna, fungsi anu langkung saé. Produk buckle sareng sertifikasi patén nasional. Cocog pikeun kantong perjalanan, tas gunung, kantong panyimpenan, helm kaamanan, tali légét piaraan, sareng sajabana Kuat sareng awét, henteu gampang dianggo.

    Nomer gaya: SB141-B

    Bahan: POM

    spésifikasi: 1mm

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Patented High-quality Plastic Release Buckle

    Dipaténkeun Gesper Pelepasan Palastik kualitas luhur

    Gesper sareng sertifikasi patén, kualitas anu langkung saé sareng desain anu langkung asli, bakal masihan anjeun pangguna anu langkung saé pangalaman. Éta tiasa sampurna cocog sareng ransel, tas, baju, hélem sareng produk sanésna nyiptakeun produk anu langkung sampurna.

    Nomer gaya: SB141-A

    Bahan: POM

    spésifikasi: 1mm

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Environmental Protection Plastic POM Release Buckle

    Perlindungan Lingkungan Plastik POM Ngaleupaskeun Gesper

    Gesper ramah lingkungan anu didamel tina bahan plastik anu saé henteu ngandung zat anu ngabahayakeun awak manusa, sareng tiasa aman dianggo pikeun ransel, kantong perjalanan, baju, helm sareng barang-barang sanés. Éta henteu-toksik sareng teu ngagaduhan bau anu khas, sareng moal mangaruhan kaséhatan manusa.

    Nomer gaya: SB136

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0.75 * 1 * 1.5mm

    Jenis: Geser samping pelepasan samping busur

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • POM Plastic Buckle Bag Apparel Accessories

    Asesoris Paké Gesper Plastik POM

    Kandel, langkung ageung, kapasitas bantalan langkung ageung, permukaan lemes tanpa burrs. Produksi kualitas anu saé ngamungkinkeun anjeun mésér kalayan betah sareng nganggo nyaman. Pilihan asesoris anu pangsaéna pikeun papakéan sareng koper. Bawa anjeun pangalaman pangguna anu pangsaéna.

    Nomer gaya: SB134

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0.75mm

    Jenis: Geser samping pelepasan samping busur

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Military Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Kamuflase Militer Waterproof Soft Cooler

    Kualitas és kamuflase kamér luar és bungkus multifungsi. Kapasitas ageung 26 kaléng. 900D-TPU bahan kualitas luhur. Rupa-rupa cara mawa. Isolasi tahan cai sareng termal, gaya sareng portabel, cocog pikeun skénario anu sanés. Kémping, piknik, bakar bakar, mobil, sareng sajabana, kalayan fungsi anu dirobih.