page_banner

Portabel És Cooler TPU outdoor

Portabel És Cooler TPU outdoor

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun kantong anu paling alit sareng portabel luar anu langkung tiis, kalayan kapasitas 8 kaléng sareng bahan 840D-TPU. Nalika anjeun hoyong petualangan pondok, éta bakal janten pilihan pangalusna anjeun.


  • Barang No. BD-001-39
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 8kaca / 6L
  • Spésifikasi: 295 * 210 * 280mm
  • Warna: Hawuk
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD39原_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Bahan tahan cai 840D-TPU kualitas luhur ngamungkinkeun anjeun teu gaduh hariwang nalika maén.

    BD-001-18 1

    Awak kompak henteu nambihan beban kana petualangan éta, ngan ukur bakal janten asistén pangsaéna anjeun.

    BD-001-18 1

    Kapasitas 8 kaléng pasti mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun perjalanan dinten anjeun. Anjeun tiasa mawa nyatu barang tanpa jadi beungbeurat ka anjeun.

    Gambar Detil

    Detil682
    Detil679
    Detil677
    Detil681
    Detil678
    Detil675
    Detil676
    Detil680

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Pamandangan

    piknik

    mancing

    seaside lalampahan

    kémping

    Kauntungan produk

    Tetep tiis dahareun
    Segel, awét, Asuransi
    Perlindungan lingkungan
    Fungsi anu dirobih, panggunaan multi-adegan
    Pelestarian panas anu épisién tiasa dugi ka 72 jam

    Lokakarya Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    1. Lokakarya bébas debu mastikeun kabersihan mutlak. Sadaya padamel kedah nganggo baju damel sareng tutup sapatu nalika lebet ka bengkel, sareng ketat ngadalikeun kualitas produk.

    2. Lokakarya produksi terpadu, ti tukang ngaput bahan baku produk dugi ka pamariksaan produk réngsé, sacara mandiri réngsé ku perusahaan, sahingga unggal léngkah produksi dikontrol ketat.

    3. Lokakarya produksi anu épisién tiasa nampi seueur pesanan, bari mastikeun épisiénsi sareng kualitas.

    Hoyong berangkat ka petualangan solo? Atanapi nyandak perjalanan anu pondok sareng rerencangan? Bahan TPU waterproof, kapasitas 8 kaléng. Kantong cooler BD-001-39 sampurna pikeun panggunaan pribadi atanapi petualangan pondok. Kantong cooler BD-001-39 tiasa ngalakukeun petualangan pondok. Kantong tiis lemes leutik ieu tiasa nyayogikeun sadaya kinerja kantong cooler ageung, ngajaga tuangeun sareng inuman anjeun seger sareng tiis. Desain tali taktak cocog pisan pikeun dianggo nalika sahenteuna aya jarak leumpang nalika perjalanan. Aya ogé cecekelan nu bisa dibawa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami