page_banner

Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

Pedaran pondok:

Kantong cai olahraga outdoor BPA bébas kualitas luhur, dibabawa sareng ramah lingkungan, ieu mangrupikeun pendamping anjeun anu paling saé pikeun kabugaran, gunung, bersepeda, sareng kémping.


  • Barang No. BTC015
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spésifikasi: Spésifikasi custom
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BTC015_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan ageung ngajantenkeun langkung merenah pikeun anjeun ngeusian sareng beresih.

    BD-001-18 1

    Panutup lebu dina nozel sedot tiasa nyingkahan ngumpulkeun lebu nalika henteu dianggo.

    BD-001-18 1

    Desain cecekelan ngamungkinkeun anjeun aman sareng merenah dina prosés anu tiasa dianggo, henteu hariwang ngeunaan ragrag dina taneuh.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Naék

    Militér

    Ngabuburit

    Piknik

    Ngajalankeun

    Service ngaropéa

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi bungkusan luar

    BTC001 (5)Jasa visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)Jasa e-commerce hiji-eureun

    Gampang dianggo, bubuka ageung tiasa dieusian gancang, ditutup ketat, bocor-buktina sareng disegel, gagangna dirancang janten gampang dibawa teras dilebetkeun kana kantong, éta tiasa dicekel pageuh dina waktos dieusian sareng dibuang, aliran pipa sedot stabil sareng henteu dipeungpeuk, sareng klepél ngegel aya dina unggal Éta bakal otomatis diséép saatos nginum kanggo nyegah kabocoran. Desain skala volume luar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak asupan cai sareng cai sésana dina waktosna. Éta didamel tina bahan TPU tahan kaanggotaan kalayan daya tahan anu hadé sareng élastisitas. Panutup lebu tiasa ngajagi sungut ngegel silikon pikeun nyingkahan debu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami