page_banner

Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

Kandung kemih hidrasi olahraga outdoor

Pedaran pondok:

Kandung kemih hidrasi didamel tina non-toksik, henteu bau, transparan, lateks lemes atanapi cetakan suntikan poliétilén. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela ransel nalika gunung, bersepeda, sareng perjalanan luar. Gampang ngeusian cai, merenah pikeun diinum, nguseup nalika anjeun ngopi, sareng ngangkut. Lemes sareng raoseun.


  • Barang No. BTC014
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spésifikasi: Spésifikasi custom
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    ico (1)

    Éta didamel tina bahan anu ramah lingkungan tanpa BPA, ngamungkinkeun anjeun ngajagi alam bari caket ka alam.

    BD-001-18 1

    Dirancang khusus pikeun olahraga, tahan tekanan sareng tahan ageman, teguh sareng tahan bocor, gampang dibersihkeun, sareng gancang nyuntik cai.

    BD-001-18 1

    Novel nyeuseup tipe klep ngamungkinkeun anjeun gancang kéngingkeun cai nalika latihan.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Prosés Produksi

    BTC014
    BTC014

    Kami produsén profesional kandung kemih hidrasi olahraga, sareng unggal produk kantong cai parantos dihasilkeun sacara profési sareng sacara ketat diperiksa. Kantong cai olahraga cocog pikeun olahraga outdoor sapertos gunung, bersepeda, piknik, kémping, lumpat, sareng sajabana nyaéta ahli nginum luar anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami