page_banner

Kantong Cai Hidrasi Kandung Hidrasi Luar

Kantong Cai Hidrasi Kandung Hidrasi Luar

Pedaran pondok:

Ieu alat penting pikeun lumpat. Bukaan lega ngamungkinkeun anjeun gancang nyuntik cai di alam liar. Hayu anjeun henteu hariwang ngeunaan sumber cai nalika olahraga, sareng henteu pernah ngajalankeun kosong.


  • Barang No. BTC071
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spésifikasi: Spésifikasi custom
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain slaid ergonomis merenah sareng gancang dibuka sareng nutup.

    BD-001-18 1

    Desain skala volume luar ngamungkinkeun anjeun ngalacak asupan cai sareng volume cai sésana.

    BD-001-18 1

    Spésifikasi sareng ukuran anu bénten-bénten tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda.

    Naék

    Militér

    Ngabuburit

    Piknik

    Ngajalankeun

    Service ngaropéa

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi bungkusan luar

    BTC001 (5)Jasa visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)Jasa e-commerce hiji-eureun

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan gesper lega ngageser didamel tina pilem anu ramah lingkungan sareng henteu bau tanpa BPA. Spésifikasi sareng panjang pipa sedot tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun dina sagala rupa lingkungan. Naha anjeun naék, bersepeda, lintas nagara, piknik, kantong cai kualitas luhur bakal janten pasangan anu hadé pikeun olahraga outdoor. Buka petualangan anu paling pikaresepeun sareng kantong cai BTC071.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami