page_banner

Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

Pedaran pondok:

Kantong cai ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan ageung anu dipaténkeun cocog pikeun anjeun anggo, naha anjeun naék, gunung, bersepeda atanapi olahraga ekstrim, kantong cai ieu bakal janten asistén pangsaéna anjeun.


  • Barang No. BTC004
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spésifikasi: Spésifikasi custom
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Logo ekslusif tiasa didésain kanggo nunjukkeun gaya anjeun langkung seueur.

    BD-001-18 1

    Desain gelang matak ngamudahkeun pikeun anjeun ngeusian sareng beresih.

    BD-001-18 1

    Desain panutup lebu nyegah nozényap tina pengumpulan lebu nalika henteu dianggo.

    Naék

    Militér

    Ngabuburit

    Piknik

    Ngajalankeun

    Service ngaropéa

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi bungkusan luar

    BTC001 (5)Jasa visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)Jasa e-commerce hiji-eureun

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Gampang dianggo, bubuka ageung tiasa gancang dieusian, ditutup ketat, bocor-buktina sareng disegel, gagangna dirancang janten gampang dibawa teras dilebetkeun kana kantong, sareng tiasa dicekel pageuh nalika ngeusian, miceun sareng ngabersihan, sareng aliran pipa sedot stabil sareng henteu meungpeung, klep ngegel bakal otomatis ngégél saatos unggal inuman pikeun nyegah kabocoran. Desain skala volume luar ngamungkinkeun anjeun ngalacak asupan cai sareng cai sésana dina waktosna. Éta didamel tina bahan tahan BAP bébas tahan nganggo Durability sareng kalenturan anu hadé; panutup lebu tiasa ngajagi kacamatan silikon tina ngumpulkeun lebu. Anu petualang, olahraga-asih, sareng energetik anjeun kedah meryogikeun jalma katuhu. Éta ngamungkinkeun anjeun ngeusian uap iraha waé sareng dimana waé nalika latihan, sareng éta ogé tiasa disimpen dina ransel pikeun ngosongkeun panangan anjeun. Ngamungkinkeun anjeun mastikeun kasalametan nyalira dina prosés nangtang nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami