page_banner

Kegiatan Pangembangan Kualitas Staf SIBO

news-(1)
Tanggal 27 Désémber 2020, saatos rapat rapat taunan, SIBO ngayakeun kagiatan pangwangunan kualitas pikeun padamel anu saé, pikeun ngabantosan aranjeunna langkung terang kana diri sareng tim, sareng ngamajukeun pamekaran tim. Saatos latihan sadidinten, sanaos awak capé, tapi méntalna gaduh panén anu saé, tapi anu langkung penting pikeun unggal padamel, ka tim pikeun ngagaduhan pamahaman anu anyar, nyaéta jalma pikeun ngembangkeun, kapercayaan diri penting, sareng ka ngembangkeun perusahaan, tim anu gairah ogé penting.

Anu kahiji nyaéta ngawangun tim. Tim mangrupikeun tim anu dibentuk ku sababaraha jalma pikeun ngahontal tujuan anu tangtu. Nyaeta usaha saha waé dina tim anu ngajantenkeun hiji tim ngajalankeun leres-leres. Anu kadua nyaéta kohési. Teu aya anu terang naon kagiatan salajengna dugi kaptén ngumumkeun tugas salajengna. Dina waktos ieu, urang kedah ngagaduhan kohesi anu saé, sareng urang kedah aktip ngabahas sareng ngajukeun ideu. Sanaos aya arguméntasi sareng bédana, urang ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan, nyaéta pikeun ngarengsekeun padamelan anu henteu leueur. Katilu nyaéta kamampuan pikeun nyobaan sareng ngaéksekusi. Nalika hiji cara gagal, padika anu sanés bakal dilaksanakeun langsung. Nalika sadaya padika parantos dianggo, urang mendakan metodeu anu paling saé, nyaéta perwujudan tina kombinasi nyobian sareng éksékusi.

Saatos ilubiung dina pamekaran ieu, saha waé anu paling tiasa ngupingkeun mangrupikeun ringkesan, nyarios anu pangpayunna ogé mangrupikeun ringkesan, pikirkeun, kasimpulanana henteu mustahil, ti alit ningali ageung, urang kedahna nyiptakeun kasimpulan alit dina kahirupan jaman baheula , dina padamelan usaha, gagal sareng kasuksésan tina kasimpulan. Dina padamelan sareng kahirupan urang, seueur teuing tempat anu kedah diringkeskeun. Ngan ku nyimpulkeun urang tiasa ningkatkeun sareng ngan ku ningkatkeun urang tiasa maju. Ringkesan ngamungkinkeun anjeun masihan koméntar ngeunaan jaman kapungkur, nyanghareupan dugi ka ayeuna sareng ningali jelas masa depanna. Ngan ku cara ieu karya urang tiasa maju maju terus sareng tujuan anu parantos ditangtoskeun.
news (2)-tuya


Waktos Post: Feb-20-2021