page_banner

Latihan Online Kaahlian Nyalametkeun Darurat

Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO ngalaksanakeun pelatihan katerampilan nyalametkeun darurat online pikeun sadaya padamel. Dina latihan ieu, para karyawan SIBO diajar sababaraha kamampuan nyalametkeun darurat dasar dina tiori ku ningali pidéo sacara koléktif. Di hiji sisi, diarepkeun yén pagawé tiasa nyalindungan diri nalika damel. Di sisi séjén, ieu ogé mangrupakeun cara anu penting pikeun mastikeun produksi SIBO anu aman.

Online Training

Dina soré tanggal 25 Juni, padamel SIBO sasarengan nempatkeun padamelanna, sareng unggal padamel bakalan diajar diajar perawatan darurat. Waktos ieu, ngaliwatan Courseware, kanyaho sareng keterampilan ngapopulerkeun nyalametkeun shock listrik sareng resusitasi kardiopulmonary, prosedur pangobatan médis pikeun insiden, jst. Sikep nyalametkeun anu leres, prinsip nyalametkeun, sareng tindakan darurat dina nyanghareupan kaayaan darurat ogé dijelaskeun.

Perusahaan SIBO ngaharepkeun yén unggal pagawé tiasa nyandak latihan ieu sacara serius. Sareng ngalangkungan pelatihan ieu, trainees kedah gaduh paham anu padet ngeunaan pertolongan pertolongan pertama sareng katerampilan supados langkung ngajagi kasalametan nyalira sareng ngamajukeun produksi aman di payun. Éta ogé ngaharepkeun pikeun ningkatkeun kamampuan nyalindungan diri sareng kamampuan kabur darurat unggal pagawé, pikeun langkung hadé nyalametkeun diri sareng silih nyalametkeun nalika kacilakaan, pikeun ngirangan kasangsaraan anu tatu, sareng merjuangkeun waktos pangobatan, kukituna ngirangan tingkat cacad, ngirangan angka kematian, sareng ngajagi karyawan dugi ka saageungna. Kahirupan sareng kaséhatan.

Online Training-2

Ngaliwatan palatihan ieu, unggal padamel SIBO parantos nguasai kabutuhan poko anu tangtu. Dina padamelan sareng kahirupan kahareup, pagawé SIBO tiasa ngagunakeun pengetahuan pertolongan pertama sareng katerampilan diajar pikeun ngalaksanakeun nyalametkeun diri sareng silih nyalametkeun. Dina léngkah salajengna, perusahaan bakal teraskeun ningkatkeun pelatihan nyalametkeun darurat, sacara efektif ningkatkeun kamampuan nyalira sareng kamampuan silih nyalametkeun karyawan, sareng nyiptakeun suasana damel anu harmonis sareng aman. Dina waktos anu sasarengan, kami bakal nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung saé dina lingkungan kerja anu aman.


Waktos Post: Jul-08-2021