page_banner

Warta

  • Online Training of Emergency Rescue Skills

    Latihan Online Kaahlian Nyalametkeun Darurat

    Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO ngalaksanakeun pelatihan katerampilan nyalametkeun darurat online pikeun sadaya padamel. Dina latihan ieu, para karyawan SIBO diajar sababaraha kamampuan nyalametkeun darurat dasar dina tiori ku ningali pidéo sacara koléktif. Di hiji sisi, dipiharep éta pagawé ...
    Maca deui
  • The Correct Way to Drink Water for Outdoor Riding

    Cara Anu leres Nginum Cai pikeun Témpél Luar Ruangan

    Rata-rata kandungan cai lalaki normal nyaéta sakitar 60%, kadar cai awéwé 50%, sareng kadar cai atlit tingkat luhurna caket 70% (kusabab kandungan cai otot saluhur 75% sareng kandungan cai tina gajih ngan 10%). Cai mangrupikeun komponén anu paling penting dina getih. Éta tiasa...
    Maca deui
  • Five Risks of Outdoor Sports

    Lima Résiko Olahraga Luar

    Di gunung sareng lingkungan alam anu sanés, aya sababaraha faktor résiko kompléks, anu tiasa nyababkeun ancaman sareng cilaka pendaki iraha waé, anu nyababkeun sababaraha bencana gunung. Hayu urang nyandak tindakan pencegahan babarengan! Kaseueuran peminat olahraga luar kakurangan pangalaman sareng kakurangan fores ...
    Maca deui
  • Change With Time and Advance With Time

    Robah Ku Waktos sareng sateuacanna Sareng Waktos

    Pameran Asesoris Méi Musim Panas / Musim Panas 2021 grandly dibuka di Shanghai National Convention and Exhibition Center. Salaku paméran dina paméran ieu, SBS milari pangembangan umum sareng kolega industri. Kali ieu, gaya ruang paméran SBS saderhana sareng Nordik. Pigura sadayana nganggo ...
    Maca deui
  • Epidemic Outdoor Sports Guide

    Epidemik Pitunjuk Olahraga Luar

    Latihan luar anu pantes tiasa ningkatkeun kasihatan sareng ningkatkeun kualitas kahirupan. Nanging, wabah radang paru-paru makuta anyar ayeuna teu lengkep diliwatan. Sanajan anjeun henteu tega ngarangkul alam, anjeun kedah kaluar ati-ati sareng pancegahan. Hayu atuh bagikeun sareng anjeun sababaraha pancegahan pikeun luntur ...
    Maca deui
  • Outdoor Knowledge

    Pangetahuan luar

    Seueur jalma bakal naros, kumaha kuring tiasa janten déwa luar? Nya, éta kedah nyéépkeun waktos pikeun ngumpulkeun pangalaman lalaunan. Sanaos dewa luar moal gancang, tapi anjeun tiasa diajar sababaraha élmu luar anu tiis anu ngan ukur déwa luar anu terang, hayu urang tingali, anjeun terang anu mana! 1. Entong c ...
    Maca deui
  • SIBO Employee Business Etiquette Training Conference

    Konperénsi Pelatihan Etika Bisnis Pagawé SIBO

    Dina soré tanggal 9 Juni 2021, sadaya karyawan jurusan pamasaran SIBO ngayakeun rapat latihan tatakrama bisnis di aula konperénsi di lantai kaopat. SIBO ngundang dosen anu kawéntar Liu Yuhua pikeun ngajelaskeun ka padamelna. Dina latihan ieu, Bu Liu nempatkeun f ...
    Maca deui
  • Container Throughput Rebounded and The Average Export Price Increased Significantly

    Kontainer Throughput Rebound sareng Rata-rata Harga Ékspor Ngaronjat sacara signifikan

    Numutkeun data ti Menteri Perhubungan, paménta pasar transportasi kontainer ékspor Cina tetep luhur di 2021. Dina waktos anu sasarengan, kakirangan rohangan sareng kakurangan wadah kosong nyababkeun dibentukna pasar anu ngajual. Tarif momotan pemesanan tina kaseueuran ...
    Maca deui
  • Outdoor Sport

    Olahraga Luar

    Olahraga outdoor anu aktip, gaya hirup anu aktif sareng séhat, ngalaksanakeun tingkah optimis kana kahirupan, sareng mangrupikeun wujud tina ngudag spiritual jalma. Éta henteu ngan ukur ngokolakeun perasaan, nambahan élmu, ngagedéan pikiran, latihan, sareng ngahirupkeun awak sareng pikiran, tapi ogé ...
    Maca deui
  • Sibo Employee Commendation Meeting

    Rapat Komitmen Karyawan Sibo

    Kaping 4 Mei, urang ngariung ngariung sareng ngayakeun rapat pujian karyawan anu hadé di Perusahaan Sibo. Di Perusahaan Sibo, sajumlah pagawé luar biasa muncul. Aranjeunna nganggo kerja keras sareng kesangna pikeun panen buah tina tanaga kerja sareng kamuliaan. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna ogé bangga janten Sibo per ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2