page_banner

Kandung kemih ageung muka

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Cai Pembukaan ageung Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong cai 2021 pang anyarna nyoko kana téknologi paling canggih sareng gaya paling inovatif. Éta langkung merenah sareng nyaman dianggo. Éta nyumponan sarat panyalindungan lingkungan internasional, henteu toksik sareng teu bau anu khas, henteu ngandung BPA, sareng tingkat dahareun. Bawa anjeun pangalaman anu pangsaéna.

    Barang Henteu: BTC071

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga outdoor Kantong Cai Anyar Kémping Hiking Running

    Kantong cai kalayan desain anu merenah, desain lébar hiji tombol pikeun pipa sedot, desain bukaan ageung tina slide bar, desain garis skala, sareng desain nozel sedot anu condong, sadayana masihan langkung raoseun pikeun anjeun ngagunakeun. Sareng éta ogé ngagaduhan kualitas anu saé sareng umur jasa anu panjang.

    Barang Henteu: BTC081

    Ngaran produk: Cai kandung kemih

    Bahan: TPU / EVA / PEVA

    Pamakéan: Olahraga luar

    Warna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kandel Pilem: 0.3mm

    Paking: 1 pc / poli kantong + karton

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

    Kantong cai olahraga outdoor BPA bébas kualitas luhur, dibabawa sareng ramah lingkungan, ieu mangrupikeun pendamping anjeun anu paling saé pikeun kabugaran, gunung, bersepeda, sareng kémping.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Olahraga Hidrasi Kandung Kemih

    Kantong cai ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan ageung anu dipaténkeun cocog pikeun anjeun anggo, naha anjeun naék, gunung, bersepeda atanapi olahraga ekstrim, kantong cai ieu bakal janten asistén pangsaéna anjeun.

  • High Quality Wholesale Reservoir Hydration

    Kualitas Tinggi Grosir Waduk Hidrasi

    Kantong cai hidrasi didamel tina cetakan suntikan anu henteu toksik, henteu bau, transparan, lemes sareng ramah lingkungan. Éta tiasa ditempatkeun dina sagala sela tina ransel nalika nanjak gunung, biking sareng perjalanan luar. Gampang pikeun nambihan cai, merenah pikeun diinum, nguseup sareng dibabawa nalika nginum.

  • Outdoor Portable Camouflage Water Bag

    Kantong Cai Kamuflase Portabel Luar

    Kamuflase pikeun lalaki, penampilan kamuflase gaya, fungsi anu kuat. Bahan-bahan anu ramah lingkungan anu luhur, kapasitas sareng panjang pipa tiasa disaluyukeun. Awak kantongna tahan-tahan sareng henteu gampang rusak. Ngamungkinkeun anjeun gancang ngeusian sumber cai.

  • Transparent Outdoor Sports Water Bag

    Kantong Cai Olahraga Luar Ruangan

    Kantong cai dirancang khusus pikeun olahraga. Tahan tekanan sareng tahan kaén, kuat sareng ledakan-buktina. Bahan ramah lingkungan anu saé kualitasna parantos ngalangkungan sababaraha pamariksaan kualitas sareng sertifikasi. Anjeun tiasa ngarobih spésifikasi sareng bahan anu anjeun peryogikeun, sareng cocog sareng aksésoris paporit anjeun. Ngidinan anjeun ngeusian beueus nalika tunggang gunung, Nulungan anjeun janten langkung saé dina jalan satapak.

  • Camping Hiking Running Hydration Bladder With Tube

    Kémping hiking Ngajalankeun Kandung Hydration Kalayan Tube

    Kantong cai kualitas luhur kalayan bukaan ageung. Anggo pilem luhur sareng aksésoris anu ramah lingkungan tina mérek terkenal SBS. Ngagunakeun téknologi percetakan layar, percetakanana jelas sareng henteu gampang pingsan. Produk merhatoskeun detil dimana waé, ngan ukur pikeun masihan anjeun pangalaman pangsaéna.

  • Outdoor Water Storage Bladder

    Kandung Kemih Cai Cai Luar

    Ieu mangrupikeun kantong cai anu dirancang kalayan bukaan ageung. Biru seger mawa anjeun pangalaman visual anu béda. Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran atanapi bahan naon waé anu anjeun peryogikeun, sapertos TPU, EVA, PEVA. Desain unik tina tutup debu nozel tiasa nyingkahan kumpulan lebu. Cocog sareng sagala jinis kagiatan luar. Hayu anjeun ngosongkeun diri sacara lengkep di luar sareng caket alam.

  • Large Opening Outdoor Water Bag

    Gedong Kantong Cai Luar Ruangan

    Kantong cai olahraga outdoor kalayan bukaan ageung langkung merenah pikeun meresihan sareng ngeusian. Bahan anu ramah lingkungan anu luhur tiasa tahan suhu tina dikurangan 20 derajat dugi ka 50 derajat positip, sareng tiasa adaptasi sareng sagala rupa lingkungan luar anu ekstrim. Replenish sumber cai pikeun anjeun dina momen kritis. Janten asisten outdoor pangsaéna anjeun.

12 Teras> >> Halaman 1/2