page_banner

Kantong kandung hidrasi

  • Hydration Bladder Backpack Climbing Hiking Running

    Hidrasi Kandung Kemih Ransel Climbing Hiking Ngajalankeun

    Rakan anu pangsaéna pikeun kantong hidrasi luar, lebetkeun kantong hidrasi anjeun dina ransel, sareng beberesih tabung sedot dina tali taktak. Anjeun tiasa ngeusian beueus iraha waé sareng dimana waé sareng ngosongkeun panangan anjeun. Naha anjeun naék, lumpat, lintas nagara, atanapi bersepeda moal kapangaruhan.

  • Outdoor Reservoir Bladder Backpack Portable Cycling Running

    Hébér Ransel Kandung Kemih Ransel Portable Ngajalankeun

    Produk olahraga luar anu tiasa ngawangun pasangan anu pangsaéna kalayan kantong cai. Dirancang khusus pikeun kantong cai olahraga. Bisa bungkus sareng nyandak kantong cai anjeun kalayan sampurna. Ngidinan anjeun nyandak kantong cai anjeun nalika anjeun di luar ruangan, tanpa nambihan beban tambahan pikeun anjeun. Ngamungkinkeun anjeun ngeusian sumber cai iraha waé di luar ruangan pikeun ngajaga fungsi fisik.

    Barang Henteu: WBB-001

    Ngaran produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: nilon

    Pamakean: hiking / kémping / iinditan

    Warna: Hideung

    Fitur: Portable

    Ukuran: 45 * 21cm

    Kapasitas: 2L

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Army Green Backpack

    Ruangan Olahraga Hidrasi Kandung Kemih Héjo Ransel

    Ransel hidrasi luar héjo tentara. Dijieunna tina bahan EVA anu ringan, éta moal nyababkeun anjeun beban tambahan. Ngidinan anjeun gancang ngeusian cai nalika latihan. Produk na caket-pas sareng breathable tanpa oyag, sareng akur sareng desain ergonomis.

  • Good Quality Outdoor Sport Reservoir Bladder Backpack

    Kualitas Anu Saé Luar Ruangan Reservoir Kandung Ransel

    Kantong ransel cai olahraga outdoor anu merenahkeun sareng praktis dugi ka rongkahna. Henteu janten masalah upami anjeun nginum cai, ngeusian cai, atanapi ngabersihan kantong cai. Sadaya operasi tiasa dilakukeun langsung tanpa nyandak kantong cai tina ransel. Pikeun anjeun anu balap ngalawan waktos dina olahraga, anjeunna bakal janten asistén anu pangsaéna.

    Barang Henteu: WBB-004

    Ngaran produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: Oxford EVA

    Pamakean: hiking / kémping / iinditan

    Warna: Warna khusus

    Fitur: Portable

    Kapasitas: 3L

  • Portable Water Bladder Backpack Red

    Portabel Cai Kandung Kemih Ransel Beureum

    Ransel kantong cai anu dirarancang kalayan saé, anjeun henteu ngan ukur tiasa nempatkeun kantong cai dina posisi tukang, tapi ogé nempatkeun dua botol cai lemes dina posisi dada, anu ningkatkeun pisan kapasitas pangiriman sumber cai.

  • Outdoor Hydration Bladder Backpack for Camping Hiking Cycling

    Ransel kandung kemih Hidrasi Luar pikeun Kémping Ngabuburit

    Sawaktos Anjeun nuju bersepeda, ngaji, naék, atanapi ngalangkungan luar negeri. Anjeun kedah milarian tempat kanggo kantong cai anjeun supados anjeun tiasa ngosongkeun panangan sareng fokus kana latihan anjeun. Bahan nilon sareng desain anu saé nyayogikeun seueur kanyamanan pikeun latihan anjeun.

  • Portable Water Bag Backpack

    Ransel Kantong Cai Portabel

    Ransel siklus olahraga outdoor. Bahan piaraan nilon kualitas luhur. Ruang berkapasitas ageung, ransel napas, saderhana sareng enteng, tahan luh, merenah kanggo diinum. Perjalanan nganggo koper anjeun dina tonggong, éndah sareng portabel, gampang dina perang.

  • Outdoor Sports Water Bag

    Kantong Cai Olahraga Luar

    Kantong hidrasi lawon nilon luar tiasa nahan 11 liter kapasitas ageung sareng gaduh desain ringan 0,2 kg. Ngidinan anjeun pikeun enteng nyandak kana tonggong anjeun nalika ngalaksanakeun sadaya olahraga outdoor. Kantong hidrasi sareng kantong cai sok janten pasangan anu pangsaéna. Kombinasi dua pasokan ieu bakal masihan anjeun pangalaman olahraga luar anu pangsaéna.