page_banner

FAQs

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik anu cabangna bebas tina SBS Zipper Group (Pabrik kadua panglobana di dunya), didirikeun taun 2002, Quanzhou, Cina. Kiwari, kami beroperasi ti méter 2000 Square sareng ngekspor ka langkung ti 50+ nagara di dunya. Ngabagéakeun anjeun didatangan kami!

Q: Dupi abdi tiasa ngarobih sasuai sareng sarat kuring?

A: Pasti, tim R&D anu ngalaman parantos siap ngalaksanakeun kabutuhan khusus anjeun. Kami parantos ngahasilkeun pikeun merek anu kasohor di dunya salaku OEM salami mangtaun-taun. Duanana OEM sareng ODM wilujeng sumping.

Q: Kumaha urang tiasa kéngingkeun conto?

A: Kirimkeun kami kana formulir pamundut ngalangkungan halaman kontak kami sareng wakil penjualan kami bakal langsung dikontak. Biasana, Kami nyayogikeun conto anu aya gratis, tapi biaya kurir diperyogikeun, Upami urang tiasa ngahontal paréntah, kurir bakal dipotong tina urutan.

T: Naon ari MOQ?

A: MOQ kami gumantung kana barang anu anjeun pesen. Kami nampi jumlah anu langkung handap pikeun urutan sidang anjeun. Punten kersa ngawartosan kami ngeunaan kuantitas anu anjeun peryogikeun.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Istilah pembayaran normal kami nyaéta 30 setoran, 70 kasaimbangan pamayaran sateuacan kiriman. Kami ogé nampi LC dina titingalian.

Q: Kumaha upami waktos lead?

A: Biasana urang gaduh saham pikeun modél jual panas produk standar.

--- Produk biasa peryogi dinten 7-15working.
--- Produk anu diperyogikeun peryogi 15-30 dinten damel.

Q: Naha milih kami?

A: Langkung ti 10 taun pangalaman dina produk ker industri;

√ Jaminan Perdagangan pikeun produk mumpuni sareng pengiriman tepat waktu;

√ Layanan OEM & ODM Profesional;

√ Tim P&P Ngalaman R&D pikeun minuhan paménta pasar;

√ Kapasitas produksi ageung sareng sistem kontrol kualitas anu ketat; Operasi jangka panjang kalayan mérek terkenal di bumi sareng luar negeri;