page_banner

Kémping És Cooler Waterproof

Kémping És Cooler Waterproof

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun kantong és émér kualitas luhur, tahan cai, tahan maké, kapasitas ageung sareng portabel. Anggo bahan tahan cai 840D-TPU, seleting ketat udara. Kapasitas 26 kaléng cukup pikeun ngajantenkeun pasangan anu pangsaéna pikeun piknik luar, wisata sareng mancing.


  • Barang No. BD-001-40
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 26kaca
  • Spésifikasi: 440 * 255 * 350mm
  • Warna: Gray Héjo
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Aya dua desain anu dicekel ku tangan sareng taktak, anu nyayogikeun anjeun pilihan anu langkung euyeub sareng langkung merenah pikeun perjalanan.

    BD-001-18 1

    Seleting hawa-kedap sareng tahan cai dianggo pikeun ngahontal waterproofing épisién tina awak kantong.

    BD-001-18 1

    Anjeun tiasa ngaropea gaya sareng spésifikasi anu anjeun pikahoyong, wilujeng sumping konsultasi.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Akhir minggu masih ngora, janten bungkus kantong keren BD-001-40 anyar anjeun sareng angkat ka bukit. Ngawangun gedé cocog pikeun haul anjeun anu langkung ageung sareng ékspédisi langkung lami. Atur sareng tuang siang anjeun nalika anjeun damel pikeun tuangeun anjeun, sareng gaduh sababaraha anu tiis pikeun nyentak saatos. BD-001-40 cooler awét, tahan cai sareng multifungsi. Sareng sapertos cooler SIBO, éta dilengkepan insulasi anu unggul pikeun ngajaga hawa tina sababaraha dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami