page_banner

Gesper

  • Powerful Arc Side Release Buckle High Quality

    Sisi Arc Kuat Ngaleupaskeun Gesper Kualitas Tinggi

    Gesper pelepasan busur anu kuat didamel tina cetakan suntikan POM waja palastik kualitas luhur. Produk gaduh bubuka kapang anu pas, perhatian kana detil, tékstur anu saé, sareng kakuatan tarik anu saé. Cocog sareng sapatu, papakéan, tas, produk outdoor sareng industri sanés.

    Nomer gaya: SB017

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jenis: Geser samping busur kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Bag Backpack Accessories Plastic Release Buckle

    Kantong Ransel Asesoris Plastik Ngaleupaskeun Gesper

    Desain anu langkung sampurna, fungsi anu langkung saé. Produk buckle sareng sertifikasi patén nasional. Cocog pikeun kantong perjalanan, tas gunung, kantong panyimpenan, helm kaamanan, tali légét piaraan, sareng sajabana Kuat sareng awét, henteu gampang dianggo.

    Nomer gaya: SB141-B

    Bahan: POM

    spésifikasi: 1mm

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Patented High-quality Plastic Release Buckle

    Dipaténkeun Gesper Pelepasan Palastik kualitas luhur

    Gesper sareng sertifikasi patén, kualitas anu langkung saé sareng desain anu langkung asli, bakal masihan anjeun pangguna anu langkung saé pangalaman. Éta tiasa sampurna cocog sareng ransel, tas, baju, hélem sareng produk sanésna nyiptakeun produk anu langkung sampurna.

    Nomer gaya: SB141-A

    Bahan: POM

    spésifikasi: 1mm

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Environmental Protection Plastic POM Release Buckle

    Perlindungan Lingkungan Plastik POM Ngaleupaskeun Gesper

    Gesper ramah lingkungan anu didamel tina bahan plastik anu saé henteu ngandung zat anu ngabahayakeun awak manusa, sareng tiasa aman dianggo pikeun ransel, kantong perjalanan, baju, helm sareng barang-barang sanés. Éta henteu-toksik sareng teu ngagaduhan bau anu khas, sareng moal mangaruhan kaséhatan manusa.

    Nomer gaya: SB136

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0.75 * 1 * 1.5mm

    Jenis: Geser samping pelepasan samping busur

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • POM Plastic Buckle Bag Apparel Accessories

    Asesoris Paké Gesper Plastik POM

    Kandel, langkung ageung, kapasitas bantalan langkung ageung, permukaan lemes tanpa burrs. Produksi kualitas anu saé ngamungkinkeun anjeun mésér kalayan betah sareng nganggo nyaman. Pilihan asesoris anu pangsaéna pikeun papakéan sareng koper. Bawa anjeun pangalaman pangguna anu pangsaéna.

    Nomer gaya: SB134

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0.75mm

    Jenis: Geser samping pelepasan samping busur

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • High Quality Thick Buckle Luggage Bag Accessories

    Kualitas tinggi Kandel Gesper Bagasi Asesoris

    Pilihan aksésori anu pangsaéna pikeun séri produk sapertos ransel, tas koper, kantong perjalanan, helm kaamanan, koper, sareng tali piaraan. Kualitas luhur, tahan maké, élastisitas anu hébat sareng kakuatan tarik anu kuat nyaéta ciri na.

    Nomer gaya: SB125

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jenis: Geser samping pelepasan samping busur

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • POM High Quality Arc Side Release Backpack Buckle

    POM Kualitas Tinggi Arc Sisi Ngaleupaskeun Ransel Gesper

    Dijieunna tina bahan POM anu saé kualitasna, kalayan élastisitas anu langkung luhur sareng kakuatan tarik anu langkung kuat. Awét sareng henteu gampang sepuh. Ngadopsi prosés pabrikan hiji-sapotong, ujung-sééng béngkokna dibuleud sareng lancar tanpa nyusahkeun leungeun anjeun. Desainna kandel henteu gampang diruksak.

    Nomer gaya: SB032

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • POM Strong Environmental Protection Buckle

    POM Perlindungan Lingkungan Gesper

    Gesper kaamanan didamel tina bahan POM kualitas luhur, anu ramah lingkungan sareng awét, sareng henteu gampang diruksak. Dibandingkeun sareng plastik biasa, éta langkung élastis sareng ngagaduhan jajaran gaya pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda. Éta ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus pikeun nyiptakeun produk anjeun nyalira.

    Nomer gaya: SB015

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Buckle Mountaineering Bag Travel Bag

    Tas Travel Kantong Gesper

    Geser sisipan sisipan sisi anu kuat, élastisitas anu saé, kakuatan tarik anu kuat, kuat sareng awét, henteu gampang murag, spésifikasi lengkep, kandel sareng buleud. Cocog pikeun kantong gunung, kantong perjalanan, helm, jst.

    Nomer gaya: SB011

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat

  • Powerful Buckle Travel Bag Mountaineering Backpack Suitcase

    Koper Travel Gesper Kuat Mountaineering Ransel Koper

    Éta didamel tina bahan POM kalayan performa super. Dibandingkeun sareng bahan plastik biasa, éta ngagaduhan kakuatan tarik anu langkung kuat sareng élastisitas anu langkung ageung. Éta ngagaduhan seueur aplikasi, awét, sareng henteu gampang sepuh. Éta cocog pikeun kantong perjalanan, koper, ransel, helm kaamanan, sareng sajabana Jenis produk.

    Nomer gaya: SB014

    Bahan: POM

    spésifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jenis: Geser samping pelepasan anu kuat

    Fitur: Elastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu kuat