page_banner

Badag ransel tiis langkung ageung

  • Waterproof Backpack Cooler Bag

    Kantong Cooler Kantong Tahan Air

    Cooler ransel tahan cai di luar ruangan, kapasitas 30 kaléng, desain taktak dua kali, sahingga anjeun tiasa ngosongkeun leungeun bari mawa seueur tuangeun. Bawa cooler BD-001-37 pikeun petualangan pikaresepeun.

  • Large-Capacity Camouflage Outdoor Cooler Backpack

    Kantong-Kapasitas Kamuflase Luar Ransel Ransel

    Ransel luar sareng 30 kaléng kapasitas ageung. Bahan TPU waterproof, desain detail anu indah, kapasitas ageung, sareng kualitas tahan ageman. Naha anjeun kémping, piknik, outing, hiking, atanapi bahkan medan perang anu nyata, éta tiasa sampurna kompeten.

  • Portable Large Capacity Soft Backpack

    Portabel ageung kapasitas ransel lemes

    Kualitas luhur ransel tiis portabel luar. Bahan 840D-TPU kualitas luhur sareng selimut udara-ketat mastikeun tahan cai na. Rarancang ransel naék ningkatkeun portabilitasna. Kapasitas ageung 26 kaléng nyumponan kabutuhan gudang anu seueur. Simpen sadaya tuangeun, inuman, ubar-ubaran, jsb.

  • Insulated Lunch Bag Cooler

    Insulated Dahar beurang Kantong Cooler

    Éta sapertos kulkas leutik di luar anu tiasa dibabawa tanpa nyolok. Anjeun tiasa nempatkeun buah-buahan, inuman, daging, bir, sareng sajabana pikeun tetep seger sareng tiis, sareng ogé tiasa dianggo pikeun ngawétkeun susu ibu, pangobatan, vaksin, jeung sajabana.