page_banner

Tentang Kami

about (1)
Kala waktos pangwangunan
  • 1984

    JINGJIANG County SHENHU HUALIAN Zipper Factory didirikan;

  • 1988

    Pabrik Produk Hardware JINGJIANG GUANHUA didirikeun;

  • 1990

    JINGJIANG SBS Metal Die Casting Co., Ltd. didirikeun;

  • 1992

    JINGJIANG SBS Precision Mould Co., Ltd. didirikeun;

  • 1995

    JINGJIANG SBS Zipper Manufacturing Co., Ltd. didirikeun;

  • 1998

    Shanghai SBS Zipper Manufaktur Co., Ltd. didirikeun;

  • 1999

    Pusat Zipper Cina netep di SBS;

  • 2001

    SBS Zipper Academy diadegkeun;

  • 2002

    SIBO BAGS & SUITCASES FITINGS CO., LTD. JINIANG didirikeun;

  • 2003

    SIBO ngamimitian panilitian mandiri sareng pamekaran sareng produksi produk luang luar;

  • 2015

    SIBO ngadegkeun lokakarya produksi jalur perakitan bebas debu pikeun kantong cai sareng botol cai;

  • 2017

    SIBO ngadegkeun lokakarya produksi bebas bébas debu pikeun coolers tahan cai;

about (9)

about (9)

about (9)

about (9)

Sibo Bags & suitcases Fittings Co., Ltd. Jinjang, cabangna independen pinuh tina SBS Group, didirikeun taun 2002.

 Kami komitmen pikeun panangtayungan lingkungan, maksud aslina urang pikeun nyayogikeun anjeun produk olahraga luar anu kualitas luhur.

 Dina awal didirikeun, kami utamina nyayogikeun gandum kanggo kantong, tali kanggo sapatu, pakean, sareng produk seri penarik.

 Kalayan jero konsumén sareng pasar, di 2003 urang mimitian ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk olahraga & hiburan outdoor ku nyalira. Kayaning botol cai sareng séri kandung hidrasi.

 urang ngagaduhan bengkel lini produksi otomatis otomatis pikeun botol cai, kandung kemih hidrasi, sareng cooler lemes kanggo nyayogikeun nasabah langkung seueur pilihan sareng jasa anu dirobih.

 Kami komitmen kana pasar Éropa sareng Amérika sareng produk kami dijual ka seueur nagara. Produk SBS Sibo kasohor pisan ku konsumén global sareng ngajantenkeun hubungan jangka panjang kalayan langkung ti 30 mérek terkenal di kecap.

 Kami gaduh departemén R & D urang nyalira pikeun nyayogikeun anjeun jasa kustomisasi produk. Aya ogé laboratorium propérsial tingkat nasional, sareng sadaya produk kalebet bahan baku parantos diuji. Dina waktos anu sasarengan, éta dilengkepan departemén kualitas, sareng produk réngsé dipariksa ku departemen kualitas.

 Sadaya produk perusahaan parantos ngaluarkeun sarat panyalindungan lingkungan internasional pang anyarna sapertos Uni Éropa nasional sareng internasional. Kayaning EN71, FDA, LFGB, BPA, 6P, PAHS sareng sababaraha sertifikasi lingkungan anu sanés.

# Produsén profesional kandung kemih hidrasi olahraga

Langkung ti 10 taun pangalaman ngadamel kandung kemih hidrasi.
Ngagaduhan seueur produk patén.
Sacara ketat ngadalikeun bahan baku mésér pikeun ngajamin produk tiasa nyumponan standar FDA.
Papanggih FDA, EN71-3 sareng teu aya anthranilate dina produk sareng sajabina.

about (9)

about (9)

# Pabrikan propésional anu langkung tiis

Bengkel produksi cooler bersih
Tim téknis propésional
Kaahlian operasi terampil
Kontrol kualitas ketat
Parabot téknis canggih
Hayu unggal konsumén ngalaman kaéndahan rinci sareng gaya unik produk kami.

# Teknologi R&D kapang Bubuka

Numutkeun ka gaya brand palanggan, produk individual sareng solusi terpadu anu berorientasi pelanggan bakal ditawarkeun.
Kami gaduh sakumpulan sistem R&D anu sampurna ogé ngagaduhan kamampuan ngajantenkeun ideu kreatif anjeun janten produk anu saé

about (9)

about (9)

# Laboratorium Profesional

Minuhan produk ROHS standar Héjo nyumponan sarat laporan tés,
Papanggih standar uji Éropa anyar EN71-3. Teu aya anthranilate, sareng minuhan standar ngahontal Éropa.
Kawijakan kualitas sareng lingkungan: dumasar kana paménta konsumén; nyandak pangwangunan berkelanjutan;
ngudag kualitas luhur; nurut kana hukum sareng aturan;
ngalaksanakeun produksi Lean sareng ngawangun pabrik héjo.
Laksanakeun anu pangsaéna, janten firs! "Nyaéta visi perusahaan tina SBS.
Perusahaan SIBO bakal teras-terasan ningkatkeun kamampuan manajemén énergi;
ntegrate aranjeunna kana kabutuhan pasar global pikeun nyayogikeun langkung seueur produk anu langkung saé
sareng jasa pikeun udagan target berorientasi kualitas kami. Hayu urang kenceng babarengan sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé!