banner1-2
banner2-2
banner3-2

produk

cooler lemes , kantong tahan cai , kandung kemih hidrasi, botol olahraga sareng alat perikanan

Langkung >>

tentang Kami

langkung terang perkawis SIBO

Sibo Tas & Suitcases Fitings Co., Ltd. Jiniang, cabangna pinuh bebas tina SBS Grup, diadegkeun dina 2002. kami niat aslina éta pikeun jadi puseur beuli hiji-eureun pikeun konsumén SBS seleting. Dina awal didirikeun, kami utamina nyayogikeun gandum kanggo kantong, tali kanggo sapatu, pakean, sareng produk seri penarik. Kalayan jero konsumén sareng pasar, di 2003 urang mimitian ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk olahraga & hiburan outdoor ku nyalira. Kayaning botol cai sareng séri kandung hidrasi. urang ngagaduhan bengkel kami sorangan jalur produksi otomatis pikeun botol cai sareng kandung kemih hidrasi pikeun nyayogikeun nasabah langkung seueur pilihan sareng jasa anu dirobih. Produk SBS Sibo kasohor pisan ku konsumén global sareng ngajantenkeun hubungan jangka panjang kalayan langkung ti 30 mérek terkenal di kecap.

langkung >>
diajar deui

SIBO produsén profesional produk outdoor

Pencét pikeun manual

aplikasi

Produk SIBO ngiringan anjeun unggal olahraga luar

  • Kémping

  • Naék

  • Ngabuburit

  • Ngala lauk

  • Kabugaran

  • Hiking

  • Ngajalankeun

wartos

SIBO Inovatif sareng paduli ngeunaan tim perlindungan lingkungan

Kegiatan Pangembangan Kualitas Staf SIBO

Tanggal 27 Désémber 2020, saatos rapat tinjauan taunan, SIBO ngayakeun kagiatan pangwangunan kualitas pikeun pagawé anu hadé ..

Latihan Online Kaahlian Nyalametkeun Darurat

Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO ngalaksanakeun pelatihan katerampilan nyalametkeun darurat online pikeun sadaya padamel. Dina latihan ieu, para karyawan SIBO diajar sababaraha kamampuan nyalametkeun darurat dasar dina tiori ku ningali pidéo sacara koléktif. Dina hiji sisi, nyaéta ...
langkung >>

Cara Anu leres Nginum Cai pikeun Témpél Luar Ruangan

Rata-rata kandungan cai lalaki normal nyaéta sakitar 60%, kadar cai awéwé 50%, sareng kadar cai atlit tingkat luhurna caket 70% (kusabab kandungan cai otot saluhur 75% sareng kandungan cai tina gajih ngan 10%). Cai mangrupikeun bagian anu paling penting ...
langkung >>